Magazijn verlichting vervangen bij Simon Lévelt

,

Magazijn verlichting, van 50 lux naar 200 lux!

Bij Simon Lévelt in Haarlem zijn ze blij. Heel blij. Volgens Alexander Nobels gaan er minder pikfouten gemaakt worden in de toekomst. Dankzij de nieuwe energiezuinige magazijn verlichting van Total Energy Solutions. De doelstelling was volgens Alexander niet alleen energiebesparing, maar vooral een sterke verbetering van de lichtopbrengst en een egaler lichtbeeld.

Uitvoering project

Al eerder had Simon Lévelt TES in de arm genomen om delen van de verlichting in het pand aan te passen. Dat kun je in een vorige blog zien. Doelstelling was toen vooral energie besparen. Toen in die delen de verlichting brandde zag men duidelijk dat er ook zeker iets aan de magazijn verlichting moest gebeuren. de medewerkers hadden moeite met de lage lichtopbrengst en konden vooral de pallets bovenin de stellingen niet goed zien. Na een test met twee typen LED armaturen, een breed stralende en eentje met een ‘narrow beam’ lens, is gekozen voor het breed stralende armatuur. De lichtopbrengst werd verviervoudigd! Van 50 lux naar 200 lux. Daarnaast werd het de lichtverdeling beter. Er is een egaler lichtbeeld ontstaan. Alexander verwacht minder fouten tijdens de orderpicking. Dat wordt de komende maanden gemonitord. Al met al zijn ze dus tevreden en zijn de reacties van de medewerkers positief.

Heb jij interesse in magazijn verlichting?

Heb jij een magazijn? Of opslagruimte? En wil je graag een goede lichtopbrengst en toch energie besparen? Neem dan contact met ons op. We komen graag kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We geven je een onafhankelijk advies over hoe je je verlichting kunt verbeteren. Uiteindelijk kunnen we bij je leveren en installeren. Je ziet dat het heeft gewerkt bij Simon Lévelt. Goede magazijn verlichting en toch besparen.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Vind je dit artikel interessant? Bekijk deze blogs/vlogs dan ook eens:

Magazijnverlichting bij Ploeger Logistics

LED  in een staalbedrijf

LED in een expeditiehal