Buitenverlichting bij Vecozuivel

Buitenverlichting bij Vecozuivel

,

Bij Vecozuivel is de buitenverlichting aangepast

Op dit moment zijn de monteurs druk bezig met de verlichting van Vecozuivel. Naast de vele ruimtes binnen is ook de buitenverlichting aangepast. Er zijn 14 stuks Pixel LED 128W opgehangen. De armaturen brengen een zee van licht op het terrein. De chauffeurs tevreden, Vecozuivel tevreden en wij tevreden. Dankzij de nieuwe buitenverlichting.

Buitenverlichting bij Vecozuivel

Pixel of Antares LED armatuur

Wij zijn zeer content met LED armaturen als de Pixel of de Antares. Dankzij deze LED verlichting kunnen we buiten verschillende soorten terreinen op verschillende soorten manieren aanlichten. De armaturen zijn vanaf 32W tot 320W verkrijgbaar. Ze zijn leverbaar met verschillende lenzen zoals de symmetrische, a-symmetrische of een zeer breed stralende. Zo kunnen we niet alleen terreinen verlichten, maar ook gebouwen of reclamedoeken. Dus ideale armaturen voor de buitenverlichting. Het maakt je terrein veiliger en je bespaart energie.

Naast buitenverlichting ook binnenverlichting

Ondertussen gaan we bij Vecozuivel hard door met de werkzaamheden. Naast de buitenverlichting hebben de installateurs binnen ook al verschillende ruimtes van nieuwe LED verlichting voorzien. We hebben binnen dankzij Futura LED armaturen besparingen gerealiseerd van meer dan 60%. De komende maand is de koelruimte aan de beurt. Dankzij de LED verlichting verkleinen ze hun carbon footprint en verbeteren ze de werkomstandigheden voor de werknemers.

Ook bij jou komen we graag de verlichting aanpassen. Dat begint uiteraard met een onafhankelijk advies van ons. Dus wil je meer weten? Neem dan contact met TES op. We komen graag bij je uitleggen hoe het werkt en hoeveel energie jij kunt besparen.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Vind je dit artikel interessant? Bekijk deze blogs/vlogs dan ook eens:

LED kantoorverlichting

LED terreinverlichting in Diemen

Loods verlichting