Meten is weten

Meten is weten, zo geven wij een onafhankelijk advies op maat. Een advies dat klopt. Daarom biedt Total Energy Solutions alvorens een opdracht altijd een testopstelling aan. Een korte omschrijving van onze werkwijze. We komen bij jou op bezoek en bekijken het bedrijf. Welke verlichting hangt er nu? Welke werkzaamheden worden er uitgevoerd? En daarna het belangrijkste. Welke energiezuinige verlichting past daar het beste bij? Kortom, wat is kwalitatief de beste oplossing voor jouw bedrijf?

Nadat vast is komen te staan welke oplossing het beste is wordt een testopstelling opgehangen. Door de testopstelling ervaren de mensen op de werkvloer de nieuwe verlichting. Daarnaast meten we de lichtopbrengst en kijken we naar de gelijkmatigheid van het licht. En als laatste bekijken we op de wattmeter of de beloofde energiebesparing ook daadwerkelijk gehaald wordt. Is de testopstelling geslaagd? Dan is de opdracht geaccepteerd.

We leveren je het ultieme bewijs. Want meten is weten. Wil jij energie besparen door de verlichting aanpassen? Of wil jij weten of de lichtopbrengst in jouw bedrijf voldoende is? Neem dan contact met ons op. We komen graag een bezoek brengen aan jouw bedrijf.

We hebben interessante blogs/vlogs over bedrijven waar we reeds de verlichting naar volle tevredenheid vervangen hebben. Hieronder een kleine greep uit onze blogs/vlogs.

LED kantoorverlichting

LED in een staalbedrijf

Magazijn verlichting bij Simon Lévelt