LED terreinverlichting in Diemen

,

LED terreinverlichting bij GVB in Diemen

Je terrein goed aanlichten wordt steeds belangrijker. Niet alleen vanwege de energie- en kostenbesparing, maar zeker ook vanwege de veiligheid. En het mooie is dat het eenvoudig kan met de nieuwste generatie LED terreinverlichting. Dat hebben we ook voor elkaar gekregen bij het GVB in Diemen. In de video is duidelijk de hoge lichtopbrengst te zien.

Antares LED

De doelstelling van het GVB was energie besparen. Hun CO2-voetafdruk minimaliseren. En ze wilden graag een hogere lichtopbrengst zodat ze ook achter op het terrein licht zouden hebben. In de video is duidelijk te zien dat het gelukt is. De 320W Antares LED terreinverlichting is geïnstalleerd op masten van zo’n tien meter hoog. De a-symmetrische lichtbundel zorgt niet alleen voor licht direct onder de mast, maar verspreidt het egaal over het gehele terrein. Op de grond is dat goed te zien aan de schaduwwerking van de auto’s. We vinden zelf dat de lichtopbrengst te hoog is, maar het GVB is zeer content over de verlichting. De doelstellingen zijn volgens hen ruimschoots gehaald.

Nieuwste generatie LED terreinverlichting

De armaturen die we hebben geadviseerd en geïnstalleerd bij het GVB, hebben we ook bij andere terreinen en bedrijven naar volle tevredenheid. toegepast. De armaturen zijn redelijk eenvoudig te monteren. Hebben ruim 50.000 branduren. Zijn een stuk goedkoper dan de terreinverlichting van de afgelopen decennia. En zijn is een heel scala van wattages en met verschillende lenzen leverbaar. De Antares is bijvoorbeeld leverbaar in de wattages 128W en 320W. Zijn kleinere broertje, de Pixel, is al leverbaar vanaf 32W. Op deze manier zijn de armaturen ook goed toe te passen boven garagedeuren en aan muren.

Heb jij een terrein en wil je dat kwalitatief goed aangelicht hebben? Vind jij je terrein niet meer veilig genoeg? Of wil je kosten- en energie besparen. Neem dan contact met ons op. We weten zeker dat we iets voor je kunnen betekenen.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!