Loods verlichting

,

De Loods verlichting bij Tate & Lyle is vervangen

Bij Tate & Lyle Netherlands BV is afgelopen maand de verlichting vervangen. Hoe? In de loodsen 67 en 69 is de oude verlichting vervangen door LED lijnverlichting. In de video vertelt voorman Rob hoe tevreden hij en de heftruckchauffeurs zijn over de nieuwe loods verlichting. Er wordt namelijk niet alleen een grote energiebesparing gerealiseerd (circa 60%), maar ook een hogere lichtopbrengst gegenereerd. De lichtopbrengst is ongeveer verdrievoudigd.

Nieuwe loods verlichting hard nodig

Rob vertelt dat de vervanging van de verlichting hard nodig was. De oude verlichting in de loodsen was onrustig. Bovendien kakten de chauffeurs in. Hun energieniveau ging omlaag tijdens de werkzaamheden. Dat kwam omdat de lichtopbrengst veel te laag was. Daarnaast was de oude verlichting aan het ‘knipperen’. Dit is niet door het blote oog waarneembaar, maar onbewust wordt dit wel ervaren. De verlichting knippert 50 keer per seconde. De nieuwe LED verlichting is ‘flashfree’. Dat houdt in dat de verlichting 25.000 keer per seconde knippert. Dit geeft een veel rustiger lichtbeeld. En is daarom ook minder vermoeiend om onder te werken.

Wil jij ook je loods verlichting aanpassen?

Als jij ook van plan bent om energie te besparen. En je wilt dat middels aanpassing van je verlichting doen? Laat je dan goed adviseren. Er is namelijk ook veel LED verlichting op de markt die niet ‘flashfree’ is. Probleem is dat als je dat op hangt je wel energie bespaart, maar niet de energie van je personeel. Wil jij je loods verlichting aanpassen? Neem dan contact op met Total Energy Solutions. We komen graag bij je langs om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Dan wordt je net zo tevreden als voorman Rob en de chauffeurs bij Tate & Lyle Netherlands BV.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Vind je dit artikel interessant? Bekijk deze blogs/vlogs dan ook eens:

Fitter op je werk

LED kantoorverlichting

LED terreinverlichting in Diemen