Hogere lichtopbrengst Vlietjonge

, ,

Een bizar hogere lichtopbrengst bij Vlietjonge

Bij Vlietjonge Staalhandel in Nieuwegein is Total Energy Solutions langs geweest. En dat is duidelijk te zien. Nadat TES de verlichting heeft vervangen is er een hogere lichtopbrengst. Het verschil is echt bizar. Bovendien is de energiebesparing groot. Vlietjonge is daarom ook zeer tevreden over de nieuwe LED verlichting. In onderstaande video zie je zelf duidelijk het verschil.

Hogere lichtopbrengst en energie besparen!

Vlietjonge Staalhandel heeft de conventionele verlichting laten vervangen door LED verlichting. Dit op advies van Total Energy Solutions. Na een opname kwam het advies eruit om de verlichting aan te passen. Dit zou niet alleen resulteren in een besparing van 56%, maar ook nog een zorgen voor een extreem hogere lichtopbrengst. De oude gasontladingslampen hebben een opgenomen vermogen van 460W. De nieuwe LED verlichting die is geïnstalleerd heeft een opgenomen vermogen van 200W.  Het resultaat is meteen op de energierekening te zien. De LED armaturen zijn voorzien van vier aparte untis. Dit betekent dat als een van de units uitvalt de verlichting gewoon aan blijft. Wel zo veilig!

Hogere lichtopbrengst? Beter zicht!

Het is uiteraard logisch, dat wanneer je een hogere lichtopbrengst hebt, je ook beter kunt zien. Maar dat dit in combinatie gaat met een lagere hoeveelheid stroom is nog niet bij iedereen duidelijk. Neem daarom contact op met TES. We komen graag bij je langs om te bekijken wat we bij jouw bedrijf kunnen realiseren. We zijn een onafhankelijke partij en aan geen enkele toeleverancier gebonden. Onze specialisatie is energiezuinige verlichting. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring. Daarom weten we zeker dat we ook voor jou de beste oplossing in huis hebben.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Vind je dit artikel interessant? Bekijk deze blogs/vlogs dan ook eens:

Magazijnverlichting bij Ploeger

LED kantoorverlichting

3 voordelen van LED in een vriescel