Veilige manier van LED installeren

,

Op een veilige manier LED installeren

We voeren veel projecten uit. Vaak op grote hoogte. Dan is het zaak dat we op een veilige manier de LED installeren. Meestal gebeurt dat vanaf een hoogwerker. Maar als er een kraanbaan is, dan gebruiken we die graag. En wel op een veilige manier. Ons montageteam, aangevoerd door Marcel Wamelink van Wamelink Montage, werkt al 12 jaar voor ons. Die kunnen we dus erop vertrouwen dat de LED installeren op een veilige wijze gebeurt. Zo ook bij Vlietjonge Staalhandel in Nieuwegein, zoals in de onderstaande video is te zien.

Werkwijze

Er is op locatie alvorens het project start eerst overleg met de ARBO deskundige of de technische dienst. Zij vertellen ons en onze uitvoerders hoe zij wensen dat er tijdens het project gewerkt wordt. De papieren die nodig zijn worden overhandigd en de situatie wordt bekeken. Zo ook bij Vlietjonge Staalhandel. Eerst hebben we samen met hen een RI&E opgesteld (Risico Inventarisatie & Evaluatie). Daarna is de kraanbaan dicht gelegd. De steiger is vastgemaakt op en onder de kraanbaan, zodat deze niet los kan raken. De vloer is vlak gemaakt en er zijn relingen aangebracht. Aan de relingen zitten de monteurs vast met een valbeveiliging. Op deze manier wordt de LED verlichting veilig geïnstalleerd. En kan er ook nog eens snel en efficiënt worden doorgewerkt.

Veilig LED installeren bij jou

Zou je graag ook de verlichting willen laten vervangen in jouw bedrijf? En wil je dat op een veilige manier zonder risico’s laten gebeuren? Neem dan contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring. We bekijken eerst op locatie bij je of het zinvol is om de verlichting te vervangen. Daarnaast rekenen we de energiebesparing voor je door. Uiteraard testen we de nieuwe LED verlichting ook bij je in je bedrijf. Zo kun je duidelijk zien wat de nieuwe lichtopbrengst is. En hoeveel de besparing daadwerkelijk is. Want meten is weten!

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Ben je benieuwd naar het bizarre verschil in lichtopbrengst bij Vlietjonge Staalhandel? Bekijk de video dan hier.