Energie besparen met LED verlichting

,

Energie besparen met LED verlichting

Deze partijen hebben de afgelopen maand flink energie bespaard (zie foto met besparingscertificaten). Wel 500.000 kWh! Een enorme hoeveelheid. Dat staat namelijk gelijk aan een CO₂ reductie van 263.000 kilogram. Deze reductie staat weer gelijk aan het planten van 10.520 bomen. Dat is een heel bos!  Hoe hebben zij zoveel energie kunnen besparen? Door energie besparen met LED verlichting. Ze hebben de oude verlichting laten verwijderen en daarvoor in de plaats LED verlichting geïnstalleerd.

Energie besparen met LED verlichting

Kan ik ook energie besparen met LED verlichting?

Ja. En dat kan heel eenvoudig. Je neemt contact op met Total Energy Solutions. We komen bij jou op locatie kijken wat er aan verlichting hangt. Aan de hand van die opname maken we een voorstel. Daarin berekenen we de investering en de besparing. Uit die berekening wordt een kosten- , energiebesparing en terugverdientijd duidelijk. Is dit in jouw ogen een goed voorstel? Dan gaan we leveren en installeren. Totale ontzorging.

Vertrouwen na de test

Maar we leveren en installeren niet voordat we eerst op onze kosten een testopstelling hebben opgehangen. Tijdens de test plaatsen we een wattmeter op de oude en op de nieuwe verlichting. Zo kun je zien dat de variabelen in ons voorstel ook daadwerkelijk kloppen.  Daarnaast kun je bekijken of de lichtkleur en de lichtsterkte van de LED verlichting je bevallen. Test geslaagd? Dan gaan we over op levering en installatie. Vanaf de opleverdatum ga jij energie besparen met LED verlichting!

Besparingscertificaat

De terugverdientijden zijn kort en de investeringen relatief laag als je de verlichting gaat aanpassen. Als je het niet direct gelooft rekenen we het graag voor je uit. Wij sturen je nadat de verlichting is geïnstalleerd en het project is afgerond een besparingscertificaat op, zodat je je klanten kunt laten zien dat ook jij die ijsbeer op de Noordpool aan het helpen bent. Want uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel. Zorgen dat de aarde niet verder opwarmt. Zo laten we een betere wereld voor onze kinderen en de dieren die er leven achter.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Vind je dit artikel interessant? Bekijk deze blogs/vlogs dan ook eens:

Fitter op je werk

LED kantoorverlichting

LED terreinverlichting in Diemen