LED lijnverlichting

,

LED lijnverlichting bij CROWN Speciality Packaging BV

In Hoorn, bij CROWN Speciality Packaging BV, worden blikken bedrukt. Daar is een goede lichtkwaliteit voor nodig. De wens was een lichtopbrengst van 300 lux in een hal van CROWN. Via Brammer in Amsterdam is CROWN bij Total Energy Solutions terecht gekomen met deze vraag. TES is gaan kijken op locatie en heeft geconstateerd dat de beste oplossing nieuwe LED lijnverlichting is door middel van 3-fase spanningsrailen in combinatie met LED armaturen.

LED lijnverlichting

De werkwijze van Total Energy Solutions is het inventariseren van de hal. In combinatie met de wens van minimaal 300 lux zijn meerdere lichtberekeningen gemaakt. Onder andere een lichtberekening met LED Highbay armaturen. Maar ook een lichtberekening met LED lijnverlichting. Vanwege de zeer goede kwaliteit van de LED armaturen, het totale opgenomen vermogen, de gelijkmatigheid van het licht, de garantie van vijf jaar en de prijs is er gekozen voor LED lijnverlichting in deze casus. Daarnaast is een groot voordeel van de geoffreerde spanningsrailen, dat eenvoudig armaturen bijgeplaatst kunnen worden. Als CROWN in de toekomst op bepaalde plekken in de hal meer licht wenst dan prikken ze simpel extra LED armaturen aan de lijn bij.

Na goedkeuring van de lichtberekening en de offerte heeft CROWN via Brammer opdracht gegeven om de verlichting te leveren en te installeren. Installatie heeft plaatsgevonden terwijl de werkzaamheden op de vloer doorgingen. Uiteindelijk is Sam Klerks (Teamleader bij CROWN) erg tevreden over de verlichting en de uitvoering van de werkzaamheden.

Heb jij een hal en ben je niet meer tevreden over de huidige lichtopbrengst? Ga je andere werkzaamheden uitvoeren en heb je daar meer licht bij nodig? Of wil je kosten- en energie besparen? Neem dan contact met ons op. We weten zeker dat we iets voor je kunnen betekenen.

Total Energy Solutions. Ter verlichting van je energierekening!

Wil je soortgelijke artikelen zien? Bekijk dan deze eens:

LED kantoorverlichting

LED in een staalbedrijf

55% energiebesparing door 200W LED Highbay