Verlichting vier maal verbeterd

, ,

LED verlichting bij Aviateur Banketbakkerijen B.V. 

De heer Jake Bettinger, projectleider bij Aviateur Banketbakkerijen B.V. in Broek op Langedijk, doet zijn verhaal over hoe TES het licht tot wel vier maal verbeterd heeft.


In 2007 is TES voor het eerst werkzaam geweest voor Aviateur. In de afgelopen twaalf jaar heeft TES een tiental aan verlichtingsprojecten mogen verzorgen voor Aviateur waar wij uiteraard dankbaar voor zijn. Deze keer was de inpakhal aan de beurt.

Houdt u rekening met de ARBO omstandigheden?

Als u ook van plan bent om niet alleen energie te besparen, maar ook de gezondheid van uw werknemers centraal te stellen. En wilt u dat middels aanpassing van uw verlichting doen. Laat u dan goed en onafhankelijk adviseren. Er is namelijk ook veel LED verlichting op de markt die niet ‘flashfree’ is. Probleem is dat als u dat ophangt u wel energie bespaart, maar niet de energie van uw personeel. Voor een onafhankelijk advies neemt u contact op met Total Energy Solutions. We komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Dan wordt u net zo tevreden als de werknemers bij Aviateur!

 

Total Energy Solutions. Ter verlichting van uw energierekening!